Nu öppnar vi upp vår förvaltning - Härnösand

Nu öppnar vi upp vår förvaltning i Härnösand för andra fastighetsägare!

Som etablerade fastighetsförvaltare i Härnösand vet vi hur svårt det är att hitta en bra extern fastighetsförvaltare som går att lita på. Därför har vi beslutat att även hjälpa andra fastighetsägare med våra tjänster. Vi har extremt bra lokalkännedom och vår personal har en gedigen erfarenhet inom fastighetsförvaltning i just Härnösand.

Vi har möjlighet att ta in både små och stora uppdrag, från privatägda enstaka fastigheter till fastighetsägare med större innehav. Vi hjälper till med allt från snöröjning & trädgårdsskötsel till en helhetslösning för fastighetsförvaltningen.

Eftersom vi förvaltar koncernägda fastigheter resonerar vi på samma sätt oavsett om vi utför arbeten på våra egna eller någon annans fastigheter!

Klicka här för att läsa mer eller kontakta oss:
08-410 09 491
info@nordero.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna