Egen förvaltning - Härnösand

Från och med 1 december 2016 kommer vi att starta vår egen förvaltningsorganisation i Härnösand.

Patrik Landin kommer att vara ansvarig för förvaltningen i Härnösand. Patrik kommer att ansvara för personal och arbeta med den tekniska förvaltningen på plats. Patrik har mångårig erfarenhet av fastighetsförvaltning och har tidigare arbetat med olika förvaltningsuppdrag i just Härnösand. Vi kommer att ha kontor på Varvsallén 1.

"Vi har arbetat med fastighetsförvaltning i Härnösand sedan flera år tillbaka men har inte haft någon egen personal på plats. Till en början kommer vi inte att ta in några externa uppdrag utan endast arbeta med förvaltning av koncernens egna fastigheter. Samtliga Härnösands Hem Fastigheter ABs hus och lägenheter kommer att ingå i den nya förvaltningen." säger VD Richard Helenius.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna