Nordero förvärvar fastigheter i Fagersta

Förvärvet som blev helt klart under måndagen består av 120 lägenheter, samtliga bostads-lägenheter förutom 1 gemensamhetslokal. Säljare är HSB Mälardalen.

 

"HSB Mälardalen kommer att fortsätta med den tekniska förvaltningen och driften av fastigheten vilket borgar för en fortsatt seriös och professionell skötsel av lägenheterna. Målsättningen är givetvis att under lång tid ha nöjda hyresgäster som trivs med sitt boende. Redan nu finns det planer på att förädla och förbättra det redan mycket fina beståndet.

 

Vi är väldigt nöjda med förvärvet och hoppas på en långsiktig och givande relation med alla från hyresgäster till fastighetsskötare och övrig personal." Säger Richard Helenius, styrelseledamot i Fagersta Hem AB samt VD, Nordero Capital Management AB.

 

För mer information om Norderos fastighetsbestånd klicka här, eller på bilden ovan.

Etiketter: nordero fastigheter

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna