Ny hemsida för våra hyresgäster!

Nu publicerar vi vår nya hemsida för hyresgäster!

www.nordeBo.info hittar du som blivande eller nuvarande hyresgäst information om ditt boende från vår fastighetsförvaltning.

 

På sidan hittar du kontaktuppgifter till lokala förvaltare, fastighetsskötare med mera. Du kan läsa om allt som rör våra hyresgäster, bl.a. hittar du tips & råd, boendeinformation osv. Här kan du också läsa om Norderos förmånliga erbjudanden som kan gälla både befintliga och nya hyresgäster. 

 

"Hemsidan vänder sig både till blivande och nuvarande hyresgäster och är ett nödvändigt steg i vår utveckling för att behålla nöjda hyresgäster i takt med att vi växer och blir större. Vår målsättning är att förvalta och förädla våra fastigheter under lång tid. Att äga fastigheter med nöjda hyresgäster som trivs med sitt boende är något vi värdesätter mycket högt." säger Robert Helenius, fastighetsansvarig på Nordero.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna