Landinvest byter namn till Nordero

PhotoRichard Helenius

I veckan togs beslut av styrelsen i Landinvest att ändra namnet på koncernen till Nordero.

 

"-Namnet återspeglar bättre den verksamhet vi bedriver idag. Vi jobbar inte bara med mark och landområden som namnet Landinvest antyder utan också med andra typer av real-tillgångar och placeringar som t.ex. fastigheter. Med det nya namnet syftar vi delvis tillbaka till vikingarna och den nordiska kulturen som tidigt blev känt som ett exploaterande folk med stora ambitioner. Namnet Nordero är en sammanslagning av de två orden Nordic och Hero. Namnet Landinvest kommer fortsätta att användas i koncernen men enbart i samband med mark och landinvesteringar."

Säger VD Richard Helenius

 

 

Etiketter: landinvest nordero

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna